Platourile cu brânzeturi și mezeluri sunt o gustare elegantă pentru petrecerea ta și pentru orice tip de vin. Scopul principal al unui platou bun este de a oferi oaspeților o gamă largă de experiență culinară. O varietate de gusturi va încânta și cel mai înrăit gourmand.

Sfaturi pentru servire:
1. Căutați brânzeturi cu o textură diferită – combinați brânzeturile moi, cremoase, fărâmicioase, și chiar tipul de brânză, inclusiv vacă, oaie, capră.
2. Fiți siguri că veți servi ceva un pic sărat pentru a combate gusturile- ne place prosciutto sau măsline!
3. Ar fi bine toate tipurile de brânzeturi să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 30 de minute înainte de a fi servite. Acest lucru va permite ca gustările să fie capete un gust mai fin.
4. O selecție diferită de biscuiți sau pâine este binevenită. Combinați niște felii de biscuiți crocanți, cu felii de pâine proaspătă.
5. Tăiați brânzeturile sub diferite forme, unele pot fi tăiate felii, altele cuburi, mai întregi, etc! Lăsați oaspeții să taie brânza moale în dependență de dorința lor!

Categorii: VINURILE